A Hivatalos Citrompótló Blog

Mindennapi okosságok, zagyvaságok, kultúra

Friss topikok

2009.05.02. 00:38 neocitran

Szombat esti álom

Szombat éjjel fáradtan dőltem be az ágyamba, és nem is kellett sok, hogy mély álomba merüljek. Az éjszaka során érdekes álmom volt:

Egy vasút mellett kerékpároztam, a városból utaztam valamerre. Hosszú, kietlen tájakat hagytam magam mögött, amikor megpillantottam egy magányos lányt egy hatalmas tölgyfa alatt. Amikor közelebb hajtottam, akkor vettem észre gyönyörű szép mélykék szemét, sötétbarna haját, hosszúkás, de szép arcát. A kedves teremtés sírdogált, el volt keseredve. Amikor odaléptem hozzá, elmondta, hogy mi bántja a szívét.Egy rózsára vágyott. Soha azelőtt még nem kapott virágot, és a pusztában a rózsa sajnos nem terem. Ne aggódj, szép leány, válaszoltam. Megszerzem neked a rózsát, mielőtt lemegy a nap. És felpattantam a kerékpáromra, majd visszatekertem a városba, a vasút mellett, a kietlen tájakon át. A városban egy fél óra keresgélés után ráakadtam egy templomkertre, ahol gyönyörű rózsabokor virágzott. Hamar átmásztam a kovácsolt vas kerítésen, és szakajtottam egy szál vörös rózsát. Amint ezzel megvoltam, tekertem is vissza a a sínek mellett, a nagy tölgyfa mellé. A lányt ott találtam, még mindig potyogtak a könnyei. Mikor észrevett a rózsával, a nyakamba ugrott. Hosszan és lágyan csókolt, ajkai olyanok voltak, mint a rózsa szirmai, amit a templom kertjéből szedtem. Átöleltem, és megígértem neki, hogy soha többé nem hagyom el... Ekkor felébredtem

Azóta is keresem ezt a lányt. Tisztán emlékszem az arcára. Keresem az utcákon, az egyetetmen, a faluban, de sehol sem találom.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ahogylatjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr331098132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D.Anna 2009.05.03. 12:42:13

Nekem is volt egy hasonló álmom. Sokáig kerestem, de sose láttam újra azt a fiút. Tetszik a blogod. Olvasni fogom. puszi

neocitran 2009.05.03. 14:20:55

Örülök hogy tetszik, de nem csak az én blogom. Ketten írjuk.
süti beállítások módosítása