A Hivatalos Citrompótló Blog

Mindennapi okosságok, zagyvaságok, kultúra

Friss topikok

2009.11.29. 23:06 neocitran

In memoriam Napiszar FAIL!

A NAPISZAR ÉL! POSZT ÉRTELMÉT VESZTETTE

A mai egy fárasztó nap volt. Egy fárasztó nap végén az emberek 90%-a a következőt teszi:
a- megbasz egy lovat
b-felnéz a napiszarra, hogy végre lazítson egy jót
Én az utóbbit választottam, és arra rendkívül szomorú tényre bukkantam, amire ti is fogtok, ha felmentek a www.napiszar.com weboldalra. Eddig tartott hát, a mindenki által kedvelt és csodált napiszar megszűnik. Ki ne emlékezne a sok rajra, emóra, meztelen tizenéves picsára lányra, idétlen játékra, felhőtlen kacagásra, barátokkal együtt eltöltött órákra, amik mind a napiszar érdemei. Ha az embernek rossz kedve volt, csak fogta magát, és megnézte, mi éppen a napi termés. És ezek a srácok lelkiismeretesen, mindent beleadva szerkesztették az oldalt, a sok fenyegetés és szánalmas levél ellenében is töretlenül. Cirka egy év alatt Magyarország lakosságának csaknem 60%-a már biztos ismerte az oldalt, 40% pedig kifejezetten rajongónak volt mondható. Többen olvasták ezt a portált, mint a Népszabadságot, az szdsz.hu-t, és a pina.hu-t, ami nem kis szó! És most mégis vége. Drága napiszar, ég veled!
 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ahogylatjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr641562067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brydge 2009.11.30. 01:28:03

Azért ne add fel! ;)

Funci · http://ertemhogymiertnemerti.freeblog.hu/ 2009.11.30. 16:05:02

Hát na. Sosem voltam nagy napiszar rajongó de azért el kell ismerni érdemeit viszont nem azt mondom hogy konkrétan megérdemelte az üzemeltet hanem azért ráfért hogy megtudja milyen a szopott fasz másik oldalára kerülni....
süti beállítások módosítása