A Hivatalos Citrompótló Blog

Mindennapi okosságok, zagyvaságok, kultúra

Friss topikok

2010.01.26. 11:29 neocitran

Horoszkóp: A döntés /5.rész/

Ezennel a több hónapot átölelő asztrológus-vetélkedő utolsó fordulójához érkeztünk. 5., és egyben sorzáró jelöltünk:
Joey

Joey (szül. Joex) híres színész, gitáros, nőgyógyász. Eddigi szerepeiért 4 Oscar jelölést és egy Goldenglobe díjat kapott. Olyan híres filmekben játszott, mint a Harcosok Klubja, a Trója, vagy a Hetedik. A világhírű Szomszédok című sorozatban való alakításáért Kossuth-díjra jelölték.

Joey posztot ír az Énértemhogymiértnemérti villanyújságra. Archív felvétel

Színészi munkái mellett zenei karrierje sem elhanyagolható: A Hippie Town zenekar énekes-gitárosa, Sp háttártáncosa és vokálosa. És hogy hogyan is jön Ő a képbe? A sajtónak elejtett fél mondtatából("ezért is kérlek titeket, hogy mindannyiunk érdekében szavazzatok rá, kivéve ha később engem is jelölnek") nyíltan kiviláglott, hogy nem titkoltan járatos a csillagok világában, és náci. Éppen ezért fel is kértük 5. jelöltnek, mint tapasztalt és vén rókát, a gonzo újságírás ördögét. Értékelés szokás szerint.

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (4,3/5)

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ahogylatjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr401703156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chopinszkij 2010.01.27. 11:15:23

Egyrészt 5, mert 6 nincs. Másrészt ha náci, az kifejezetten jó (mert én is az vagyok, höhö), mert köztudott, hogy a nácik nagy okkultisták voltak. Ez tény, és aki nem fogadja el, az hazaáruló, csakúgy, mint aki holnap nem bakancsban megy suliba...
Az 5. (hm, 5. jelölt, 5 pontos szavazat, nem lehet véletlen) versenyző méltán kapta az eddigi díjait és szerintem méltán lehetne ő az új csillagjós! Vérzik a szívem Dzsesszikáért, de hát ez van, a jobb győz.
A Hippie Town-tól pedig eredeti, dedikált CD-m is van, úgyhogy nagyon jó nekem! :)

Chopinszkij 2010.01.27. 11:16:32

Itt jegyezném meg továbbá, hogy belémbújt a gyász!

Funci · http://ertemhogymiertnemerti.freeblog.hu/ 2010.01.27. 13:00:30

Nem adhatok neki sok pontot. Faszom hozzánk is alig ír.
süti beállítások módosítása