A Hivatalos Citrompótló Blog

Mindennapi okosságok, zagyvaságok, kultúra

Friss topikok

2010.02.09. 00:28 neocitran

Korszakzáró poszt

Nos, ezennel lezárom ezt a blogot. Legalábbis eme formáját mindenképpen. Több oka is van:

Gondolom észrevettétek, hogy az utóbbi pár  hónapban már eléggé erőlködés szaga volt a dolognak, és valahogy nem jött az ihlet. Gondolom az is feltűnt, hogy az utóbbi pár hónapban az idióta humor vette át a főszerepet, amit egyébként én nagyon szeretek, de nem akartam sohasem, hogy a blog ebből álljon kizárólag. Emiatt feltűnhetett az is, hogy az eredetileg két bloggeres dolog magánvállalkozássá silányodott, Caldee ugyanis ebből a Stallone Magazinos stílusból már nem szerette/tudta kivenni a részét. Mégegyszer hangsúlyoznám, hogy én ezt szerettem csinálni, de most így ennyi elég volt belőle.

Szeretnék egy új blogot csinálni, de a témáján még gondolkozom. Sokat változok magam is ezekben az időkben, változik az is, amiről írni szeretnék. Ami a legjobban inspirál, az a zene, amiben kezd kiteljesedni az a fajta valami, ami szeretnék lenni egykor. Ez egy lehetőség. Emellé szívesen csinálnék képeket csak így a mindennapokból, amik érdekesek/viccesek lehetnek(ha lenne gépem:)). Szívesen leírnám a néha spontán születő novellákat, amik ott motoznak a fejemben, vagy egy kicsit filozófálgatnék talán. Nem tudom még. Esetleg írjatok ötleteket, mit olvasnátok szívesen, vagy egyáltalán nem olvasnátok semmit, az lenne talán a legegyszerűbb:)

Nem akarok azzal számolgatni, hogy hányan jártok ide, vagy hogy kiket érdekel ez az egész egyáltalán, mert nem is azért csinálom. A rendszeres kommentezők támogatásában biztos vagyok:)

Egyelőre ennyi. Az oldalt még így hagyom egy darabig, aztán valahol nyitok egy másikat, ha a jó Isten is úgy akarja. Minden kommentet és szavazást köszönök:)
Hivatalos Citrompótló Blog- élt 1 évet és 8 hónapot
 

10 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ahogylatjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr521741015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Funci · http://ertemhogymiertnemerti.freeblog.hu/ 2010.02.09. 15:39:05

Szeretnék munkát ajánlani az értemhogymértnemérti blog remek stábjában.

joeX 2010.02.09. 16:30:23

Köszönjük az eddigi munkádat, hálásak vagyunk érte. Titkon reméljük, hogy találsz jobb megoldást. Gondold még át

neocitran 2010.02.09. 17:45:13

Szívesen mennék hozzátok:) Csak adjatok még egy kis időt

neocitran 2010.02.12. 02:07:36

elvállalnék egy szerkesztői állást a blogotokon:) a sajátomon még gondolkozom

Funci · http://ertemhogymiertnemerti.freeblog.hu/ 2010.02.12. 12:37:52

Akkor regelj fríblogra. DE ha egy komoly postot is írsz repülsz:D

SZATEGy 2010.02.16. 17:11:55

Hééééé! Most látom csak mik történnek itt! Naneszórakozz, hogy mindez egyszer csak innen el fog tűnni!? Most komolyan mentsek le mindent, ami tetszik? (Ez nagyon nyalizós duma? :p) de közbe meg tényleg... mindegy, az új blogról ne felejts el időben tájékoztatni ;)

neocitran 2010.02.16. 19:14:38

Nem fogom ezt innen letörölni:) egy darabig biztos nem
süti beállítások módosítása