A Hivatalos Citrompótló Blog

Mindennapi okosságok, zagyvaságok, kultúra

Friss topikok

2009.12.30. 01:28 neocitran

Horoszkóp

Több probléma is felmerült a horoszkóp rovattal kapcsolatban. Például: Dimitrij Zehalov lelépett a pénzünkkel, a guminőnkkel meg a pornókazettáinkkal, és ügynökeink szerint Burkina Faso-ba tart. Nem tudni miért. De hát ez van. Úgyhogy most új asztrológus után nézünk, meg pénzt is akarunk lopni szerezni valahonnan. Összeírtunk egy listát azokról a mesterekről, akik szóba jöhetnek, és a ti szavazataitok alapján fogjuk kiválasztani a megfelelő jelöltet. 1-től 5-ig értékelhettek alant.
Az első jelöltünk:
Jessica Alba


Jessica régi jó ismerősünk. Újhartyánon futottunk vele össze egy kocsmában, le akart szopni smárolni minket a wc-ben (mindkettőnket), de azt mondtuk neki, hogy: neee, nee, ne. Azóta tartjuk a kapcsolatot. Több értékes asztrológus tulajdonság is fűződik a nevéhez:
-látja a holtakat
-jól szopik csókol
-tudja az abc-t (95%-os hibahatáron belül)
-jó a melle munkamorálja
Értékeld Jessicát!
 

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (2,7/5)

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ahogylatjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr701631801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chopinszkij 2009.12.30. 21:44:21

Csak azért 4, mert engem nem szop...izé...csókolt meg!

SZATEGy 2010.01.03. 12:44:45

Sajnálom fiúk, engem nem mozgat, hogy hogyan "csókol". Szóval..1. (:
süti beállítások módosítása