A Hivatalos Citrompótló Blog

Mindennapi okosságok, zagyvaságok, kultúra

Friss topikok

2009.10.25. 16:31 neocitran

Horoszkóp

Immáron harmadszor jelenik meg horoszkóp című rovatunk, amelyben minden hónapban egy-egy csillagjegyet elemzünk ki a híres fehérorosz asztrológus, Dimitrij Zehalov segítségével. Az idei hónap a nyilasoké.

A Nyilas csillagkép az Északi-Félgömbön. A NASA felvétele

Elemzés:
Ön egy mocskos náczi. Elnézést, hogy ezt kell mondanunk, de hát ez van. Ön egy tiltott önkényuralmi jelkép csillaga alatt született. Pech. Önt egész élete alatt üldözni fogják az antifasiszták és a kommunisták, meg úgy alapvetően minden jóérzésű ember. Sajnálhatja, hogy Ön nem a két világháború között született, mert akkor most Önnek jó dolga lenne. Párkapcsolataiban szerencsés lesz, ha talál magának valami szélsőjobboldali férget. Pénzügyei nem lesznek túl jövedelmezőek, mert Önt kirúgják majd mindenhonnan, ha kiderül, hogy Ön nyilas. Haja erős hullásnak indul majd, mert Ön egy bőrfejűvé fog alakulni az élete során. Gerincoszlopa csúnyán elferdül a sok karlendítéstől, és előbb-utóbb vérlázító tetoválások fogják borítani testét. Kellett magának nyilasnak születni!!

Szálasi Ferenc, a leghíresebb nyilas

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ahogylatjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr401474124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SZATEGy 2009.10.27. 16:25:42

:D
Asszem örülhetek, hogy az oroszlán kimaradt!

neocitran 2009.10.27. 19:21:29

Ami késik nem múlik;)
süti beállítások módosítása