A Hivatalos Citrompótló Blog

Mindennapi okosságok, zagyvaságok, kultúra

Friss topikok

2009.12.06. 22:49 neocitran

Há egy en egy

H1N1, sertésinfuelnza, vagy mi a túró. Ilyesmikkel ilyesztgetnek minket mostanában, a csapból is ez folyik (reméljük nem szó szerint). Blogunk intelligens tudósokból álló kutatócsoportja szerint valami bűzlik. Fejétől a hal, valaki fingott, vagy most akkor mi van? Blogunk intelligens kutatókból álló tudóscsoportja a következő kérdéseket tette fel:

1. Miért nem lehetett valami normális nevet kitalálni ennek az egésznek? Pl. Horváth Aladár
2. Miért van az, hogy aki nincs beoltva, az nem hal meg, aki be van oltva, meghal, aki igen is meg nem is, azt megjutalmazza Mátyás király, stb.
3. Miért olyan átkozottul szervezett összeesküvés ez a hisztéria?

Blogunk tudós kutató intelligensekből álló csoportja hosszas kutató tudó intelligelő munka után a következő álláspontra jutott:

A H1N1 egy mesterséges vírus. Tulajdonképpen nincs semmi extra hatása, ami miatt a fél világot be kéne oltani ellene. A világmédia mégis el tudta érni, hogy ebben a hisztérikus állapotban drága vakcinákat adjanak el bizonyos emberek. Ezeknek a bizonyos embereknek aztán szép vastagra dagadt a pénztárcájuk. De a legdurvább dolog még csak most következik. Kapaszkodjatok meg a szék karfájában vagy a kar székletében. A védőoltás tulajdonképpen egy másik vírus. Egy másik vírus, ami az emberek agyát támadja meg. Először csak általános butulás, majd szellemi birkává való visszafejlődés következik. Azok a bizonyos emberek újabb üres pénztárcákat tömhetnek szép vastagra. És mire az ember észbe kap, már át is változott egy másik lénnyé. Íme:

Akik be vagytok oltva, barátkozzatok meg a gondolattal, hogy egyik reggel ez a látvány fogad majd a tükörben. Akik nem vagytok beoltva, barátkozzatok meg a gondolattal, hogy a barátnőtök/barátotok egyik reggel így ébred mellettetek. És készüljetek fel egy újabb szörnyű világégésre, amely biológiai és atomfegyverekkel vívatik, s mely során eddigi teremtett világunk megsemmisül, és egy egészen más valami következik majd. Valami ilyesmi:

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ahogylatjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr41579149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása