A Hivatalos Citrompótló Blog

Mindennapi okosságok, zagyvaságok, kultúra

Friss topikok

2009.08.15. 11:43 neocitran

Horoszkóp (ÚJ ROVAT!)

Horoszkóp címmel új rovatot indítunk, amelyben a híres fehérorosz asztrológus, Dimitrij Zehalov lesz segítségünkre. Havonta egy csillagjegyet elemzünk ki, így adva átfogó és hiteles képet az életetekről. Elsőként a Rák jegyben születtekkel kezdjük.

Dimitrij Zehalov csillagokat elemez

 

Rák:

Ön valószínűleg rákos. Ha Rákospalotán, Fertőrákoson, vagy bárhol a Ráktérítő mentén lakik, akkor ez még valószínűbb. De az is lehet, hogy Ön AIDS-es. Ha ez így van, mihamarabb közösüljön egy Vízöntő ismerősével, hogy ő is AIDS-es legyen. Felesleges dolgozni járnia, mert egy éven belül úgy is meghal. Pénzügyei nem lesznek túl jövedelmezőek, de legalább rákos. Vagy AIDS-es. Párjának ne árulja el ezt, mert hátha így ő is elkapja a betegséget. Egy Nyilas ismerőse meg fogja környékezni. Közösüljön vele, hogy AIDS-es legyen. Érzelmi állapota ingadozó lesz. Valószínűleg azért, mert Ön rákos. Vagy AIDS-es.

Közreműködött: Dimitrij Zehalov, neocitran, Vágó István, Gáspár Győző, Gyurcsok József, Gusztos Péter

Szólj hozzá!

Címkék: horoszkóp


A bejegyzés trackback címe:

https://ahogylatjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr511310873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása