A Hivatalos Citrompótló Blog

Mindennapi okosságok, zagyvaságok, kultúra

Friss topikok

2010.01.03. 19:08 neocitran

Horoszkóp: A döntés /2.rész/

Az első rész sikerén felbuzdulva Horoszkóp: A döntés címmel sorozatot indítunk, amelyet a Tv2-n, a Cool Tv-n és a Bebe Tv-n is vetíteni fognak. Az oldal hasábjain természetesen ezután is követhető a verseny, és szavazni továbbra is itt lehet.
2. jelöltünk:
Paksi Endre

Endre egy rendkívül sokszínű személyiség. Amolyan polihisztor. Tehetséges író, rendező, színész, mesterszakács, és nem utolsó sorban a magyar rockzene egyik, ha nem a legkiemelkedőbb és legtehetségesebb személye. Dalszövegei és utánozhatatlan hangja milliókhoz jutott el, és változtatta meg gondolkodásunkat a könnyűzenéről. Endre már fiatalkorában feltűnő személyiség volt. És itt nem csak arra gondolok, hogy mindig körbezsongták a lányok, a haverok, és a rajongók. Tanulmányaiban is rendkívül eredményes volt, két diplomát tudhat a zsebében, ezenkívül egy doktori címmel is rendelkezik, amit szerénységből elhagy neve mellől. Több neves európai egyetemre hívták professzornak, ám ő mindig ezt válaszolta: "Sajnálom, de nem tehetem. Nekem a zene az életem!" És így is van! Endre nemcsak a szöveget, a hangszerelést és a dallamot írja meg, de a klipeket is ő rendezi a dalokhoz. Így született meg a kétszeres Grammy-díjas videó, a Tél hercegnője
 

 

És a lényeget még el sem árultuk! Endre nem hiába került be az első 5 jelölt közé: képes kommunikálni a túlvilággal, a szellemekkel, és a csillagokkal. Bizonyíték erre egy debreceni fellépése, amikor is a mester transzba esve állítólag az angyalok nyelvén beszélt, és egy jóslatot közvetített. Ennek fordítása és elemzése még ma is zajlik, nyelvezete ugyanis elég bonyolult.

 

Úgy gondoljuk, Endre az egyik legmegfelelőbb jelölt. Értékeld te is!

 

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (2,7/5)

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ahogylatjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr671642722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Funci · http://ertemhogymiertnemerti.freeblog.hu/ 2010.01.04. 14:54:14

Egy ötös skálán vastagbetűs 10 pont.

joeX 2010.01.06. 00:15:24

Dzsesszika sztem jobb, de érzem, h az igazi jelölt még hátra van...

Chopinszkij 2010.01.08. 10:32:44

Márhívó!!!
Szerintem is jobb Dzsesszika, de azért nem szabad alábecsülni a Mester képességeit sem! Lehet, hogy este álmotokban jön el, hogy angyalok szavát tolmácsolja majd a fületekbe...
süti beállítások módosítása