A Hivatalos Citrompótló Blog

Mindennapi okosságok, zagyvaságok, kultúra

Friss topikok

2009.07.30. 13:32 neocitran

Egy kevésbé ismert történelmi fordulat

Történt ugyanis egyszer, hogy a sötét középkor derekán, ki tudja már, hogy melyik esztendőben, egy tehetséges históriás énekmondó, akit ma Marilyn Manson-ként ismerünk, járta Európát, hogy mindenhol terjessze csodálatos dalait. (már bizonyított tény, hogy Marilyn Manson élőhalott, és a 80-as években halt meg, lásd:http://stallonemagazin.freeblog.hu/archives/2009/07/06/Marilyn_Manson_HALOTT/)

 rézkarc a középkori Marilyn Mansonról

Szóval, a mi Marilynünk éppen Finnországban turnézott, amikor a történelmi fordulat bekövetkezett. A Dél-Finn egyház ugyanis betiltotta a művész nagyszínpados koncertjét, az emberek pedig paradicsommal dobálva kergették ki az országból. Manson nagyon megharagudott a dél-finnekre, elméje megbomlott, innentől számoljuk sátánista karrierjét. Egy nyári éjszakán lepaktált az ördöggel. Eladta neki a lelkét, cserébe örök életet és emberfeletti hatalmat kapott, amit ki is használt a szegény dél-finneken. Egy szomorú júliusi napon szörnyeteggé változtatta az összes dél-finnországi lakost. Eme sikerét nyomban el is táviratozta akkori legjobb barátjának, Rákosi Mátyásnak. Mivel akkoriban még színes tv sem volt, nem hogy ékezetes klaviatúra, a távirat így szólt:

Kedves Matyi!

Nezd meg mit tettem a del finnekkel!

Rákosi megkapja Marilyn Manson táviratát. Korabeli festmény

Azóta hívják az így született szörnyeket delfineknek

Átalakult Dél-finn

 Azóta a delfinek minden év július 30-án a Dél- Finn öbölhöz úsznak, és hangos kiáltásokkal emlékeznek meg a tragédiára. Ha egyszer Finnországban jársz, keresd meg a partot, ahol az első delfin megszületett. Ha jól figyelsz, hallani fogod a szélben azóta is ott bolyongó keserves énekét: Dögölj meg Marilyn Manson! És legyenek vas fogaid meg csúnya szemed!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ahogylatjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr851277577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása