A Hivatalos Citrompótló Blog

Mindennapi okosságok, zagyvaságok, kultúra

Friss topikok

2009.03.28. 23:26 neocitran

Köszönjük Feri!

 

Nem, most kivételesen nem magamra gondolok 3. személyben. Mindannyiunk kedvenc közéleti szereplőjéhez, Gyurcsány Ferenchez szól a bejegyzés címe. Igen, mint hallottuk, Fletó átadja a helyét, amit ide s tova 5 éve őrizgetett. Sokan örülünk is ennek, mert Ferit annyira nem szerettük, talán nem szerette senki igazán ebben az országban, de mégis hiányozni fog.

Hiányozni fog, mert 5 évi közszereplésével már-már családtagunkká vált, derűs pillanatokat szerezve mindannyiunknak(az persze más kérdés, hogy milyen áron mulattunk mindezen). Elég volt csak bekapcsolni a tv-t, és ha a parlamentből közvetítettek, már tudtam, hogy valami igen mókás dolog fog kikerekedni az egészből.

Ki ne emlékezne a miniszterelnök zseniális táncára, amit ki tudja milyen okból kifolyólag még az internetre is feltett, ki ne emlékezne az őszödi beszéd válogatott káromkodásaira, ki tudja elfelejteni a megannyi televíziós interjút, ami ilyenné tette a mi Ferinket, amilyen. Mert nagyon sokoldalú Ő ám! Fletó fiatalkorában szentül meg volt róla győződve, hogy pap lesz, még bérmálozott is egy darabig(egyébként nem istenhívő ember, ezt is ő mondta), remekül énekel, az I've got too much love című dalt egy fórumon még a szavazóknak is előadta, és persze blogot is vezet, hogy mindennapi élete ne legyen titok számunkra. Mi is boldogan vesszük tudomásul, hogyan halad a három kis lurkó az élet nehéz útjain, és kedves Klára asszony milyen finom bablevest főzött a hétvégén. Feri beszédei mindig tartogattak meglepetéseket, vidám dolgokat, bár az utóbbi évekre idegrendszere szegénynek megkopott. Meg kellett küzdeni a fasisztákkal, ami keményen megviselte kedves miniszerelnökünket. De a szíve még így is hatalmas, mert ha valaki meghal egy vonatbalesetben, ő már alig bírja visszatartani a könnyeit a kamera előtt. Micsoda sokoldalú embert vesztettünk el! Aki még azt is emelt fővel viselte, hogy végső távozásakor valaki galád módon leköpte.

Gyurcsány Ferenc megítélése nem lehet kétoldalú. Habár sok derűs pillanatot okozott mindannyiunknak, ne essünk abba a hibába, mint ő. Ne csak előre, hátra is tekingessünk, és nézzük meg jól, hogy mit hagyott maga után a mi Ferink.

 

Szólj hozzá!

Címkék: gyurcsány ferenc


A bejegyzés trackback címe:

https://ahogylatjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr631032187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása