A Hivatalos Citrompótló Blog

Mindennapi okosságok, zagyvaságok, kultúra

Friss topikok

2010.01.17. 13:38 neocitran

Horoszkóp: A döntés /4.rész/

Üdvözlet a csillagok szerelmeseinek! A mai napon bemutatjuk az asztrológus rijjaliti 4. jelöltjét, aki nem más, mint:
Xenu

Ahhoz, hogy objektívan meg tudjátok ítélni Xenu munkásságát, íme egy kis történelmi adalék:


Egyszer volt, hol nem volt (hogy pontosabbak legyünk, 75 millió éve), volt egyszer egy idegen galaktikus uralkodó, akit Xenunak hívtak. Xenu gondjaira volt bízva a galaxis ezen részének összes bolygója, a mi bolygónkkal, a Földdel együtt, amit azokban az időkben csak Teegeeack-ként emlegettek.

Xenunak volt egy kis problémája: az általa irányított 76 bolygó mindegyike túlnépesedett, minden bolygón átlagosan 178 milliárd ember élt. Xenu meg akart szabadulni a túlnépesedéstől, ezért kiagyalt egy tervet.

A hitehagyottak segítségével Xenu átvette a hatalmat a Hűséges Hivataltól, hogy legyőzze a jó embereket. Ezután a pszichiáterek segítségével emberek millióit hivatta be jövedelemadó-vizsgálatra, ahol viszont ehelyett alkohol-glikol injekciót adtak nekik, ami megbénította őket. Eztán olyan űrrepülőkre rakták őket, amik pontosan úgy néztek ki, mint a DC8-asok (csak nem légcsavarok voltak rajtuk, hanem rakétahajtóművek).

Ezek a DC8-as űrrepülők aztán elrepültek a Föld bolygóra, ahol a megbénított emberek milliárdjait halmokba rakták a vulkánok lábai körül. Amikor ezzel végeztek, hidrogénbombákat eresztettek a vulkánokba, amiket Xenu egyszerre felrobbantott, és akkor mindenki meghalt.

De a történetnek még nincs vége. Mivel mindenkinek van lelke (amit ebben a történetben thetánnak nevezünk), rá kell szedni a lelkeket, hogy ne jöjjenek vissza megint. Ezért, míg a nukleáris szél lelkek százmilliárdjait fújta körös-körül, Xenu speciális elektronikus csapdákat készített, és az összes lelket fogjulejtette, mégpedig elektronikus sugárnyalábokba az elektronikus sugarak ragadósak voltak, mint a légypapír).

Miután az összes lelket elkapta, bedobozolta és elvitte őket néhány óriási moziba. Ott aztán minden léleknek napokon keresztül speciális 3-dimenziós mozgóképeket kellett néznie, amik azt mondták el nekik, hogy az életnek milyennek kellene lennie, és más zavaró és nyomasztó dolgokat. Ebben a filmben hamis képeket mutattak nekik, és azt mondták, hogy ezek Isten, a Gonosz, és Krisztus. A történetben ezt az eljárást implantálásnak hívjuk.

Amikor a filmek végén a lelkek elhagyták a mozikat, elkezdtek összeragadni, mert  mivel ugyanazt a filmet látták  azt hitték, ők ugyanazok az emberek. Párezres csoportokba rendeződtek, és mivel csak néhány élő test maradt meg, megmaradtak csoportokban, és megszállták ezeket a testeket.

Ami Xenut illeti, őt a Hűséges Hivatalnokok végül megdöntötték és elzárták egy hegybe az egyik bolygón. Egy erő-mező tartja fogva, amit egy örökké tartó elem működtet, és Xenu még ma is életben van.

Nos, ezek után világos, hogy kiről is van szó. Nem mellékes, hogy ez a szcientológia alapja, amit a híres színes, Tom Cruise is vall! Nos, msn-en megkerestük Xenut a kibernetikus cellájában, aki hajlandó lenne asztrológusként is tevékenykedni egy kicsit, úgy is kurvára unatkozik úgy kb 75 millió éve. Ki ismerné nála jobban a csillagokat? Értékelés lent!

 

 

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (1,6/5)

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ahogylatjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr731679210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chopinszkij 2010.01.20. 14:29:00

Nem, nem, nem! Ilyen ufó izé ne fejtsen semmit, legfeljebb magasfeszültségű vezeték szálait széjjel, áram alatt! Még az kéne, hogy esténként tisztességes polgárok pénztárcáját vegye el...
süti beállítások módosítása