A Hivatalos Citrompótló Blog

Mindennapi okosságok, zagyvaságok, kultúra

Friss topikok

2009.01.22. 21:37 neocitran

Kell valami

Bizony, néha nincs miről írni. Illetve hát van, mert mindig van, de nem mindig olyan, amiről szívesen ír az ember. Máté is hamar visszatér remélhetőleg. Nos, hát ugyebár véget ért a vizsgaidőszak, talán újra lesznek "izgalmas" témák, amikről "szórakoztató" bejegyzéseket lehet írni.

Nos hát, a helyzet változatlan, a szobámban hideg van, mint mindig, a kolesz is ugyanaz, mint volt. Hideg van, úgyhogy elég nehezünkre esik kimozdulni othhonról (mindkettőből), az ember hajlamos 12 órákat aludni, és egész nap semmit tenni, néha alkohollal feledtetni a nem létező bánatát. Néha hajlamos letegezni a portást /te vagy a portás b**meg/, amire másnap nem emlékszik, különböző okokból kifolyólag, esetleg gitározás közben elalszik, de úgy összességében ugyanazt műveli, mint fél éven keresztül. Néha jól jönne egy kis váltás, de legalább ott van az esti póker, amiből már kb 7000 ft összejött a kannásborra, ami egy szép napot helyez kilátásba.

Sajnos Gyurcsány Ferenc blogját még mindig többen olvassák, mint a mienket, de mondjuk ő többet is tett az asztalra.  Azért próbálkozunk.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ahogylatjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr6969441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása