A Hivatalos Citrompótló Blog

Mindennapi okosságok, zagyvaságok, kultúra

Friss topikok

2009.11.21. 16:48 neocitran

Horoszkóp

Ez a hónap sem maradhat ki, Dimitrij Zehalov ismét egy igényes, minden részletre kiterjedő tanulmánnyal kedveskedik nekünk.
Bak:
Ön egy sör. Igen, bármennyire is hihetetlen, Ön egy sör. Nos, ez valóban kicsit ijesztően hangozhat első nekifutásra, ezért vegyük át Föld nevű bolygónk rövid történetét, hogy az elébbi kijelentés értelmét nyerje.Tehát:
Sok-sok millió évvel ezelőtt, amikor még a Földön nem volt sem kólaautomata, sem pornókazetta, de még a tengerek is sokkal sötétebbek és kihaltabbak voltak, az Univerzum egy távoli szögletéből pándimenzionális-szuperintelligencs-alapvetőensörlétformájú lények érkeztek bolygónkra. Rögtön feltűnt nekik, hogy milyen szép tengerpartok vannak ezen a planétán, és hogy iszonyatos pénzeket lehetne ezek segítségével a majdan megszülető emberek majdan megszülető pénztárcájából elsfuccolni (elsfuccol-ősi sör kifejezés, pontos jelentését nem ismerjük). Ezért hát megteremtették (máig sem tudjuk, hogy a fészkes fenébe) az emberiséget, Hawait, a tengerparti bisztrókat, a strandröplabdát, és öt fajta sört, amik hozzájuk igen hasonlatosak voltak(bár kevésbé voltak szuperintelligencsek és pándimenzionálisak). Ezeket a saját csillagrendszerükről, a Bak csillagképről nevezték el. Így: Dreher bak(magyarul bak), Becks(magyarul bak), Bucks(magyarul bak), Krusovice(magyarul bak), és a Coronita(magyarul bak). Ezen sörök, és az asztrológusok által rafináltan kitalált csillagkép rendszer őrzi mai napig is atyáink emlékét. Ha ők nem lettek volna, nem lenne IMF, vibrátor, Áfa, kutyasíp, és még sorolhatnánk.
Ennyit a történelemről. Most következzék az elemzés:
Ezek alapján, Ön vagy
a- egy pándimenzionális-szuperintelligencs-alapvetőensörlétformájú lény(valljuk be, erre kevés az esély)
b- zsidó
c-értelmi fogyatékos
Az első kettőt nem kell magyarázni, a másodikat meg nincs értelme. Visszatérve az elejére: Ön egy sör. Na ugye...



 

Szólj hozzá!

Címkék: horoszkóp bak


A bejegyzés trackback címe:

https://ahogylatjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr111542019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása