A Hivatalos Citrompótló Blog

Mindennapi okosságok, zagyvaságok, kultúra

Friss topikok

2009.10.06. 21:45 Caldee

Szebb jövő

Szegedi Csanád innen küldöm tiszteletem, egyenesen kimondva, én így szeretem.Nem kommentálnám hosszasan, inkább mások kommentjeiből szemezgetnék, amikben minden benne van.

Amindenitneki: "Nos. Ennek már nagyon itt volt az ideje. Azt hiszem egy új korszak kezdete ez. Csanád a szívünkből szólt."

Tallono:"Kiváló volt, csak így tovább! Ha egy narancsseggű jön majd az elvesztett szavazat dumával az orra alá lehet tolni ezt a videót.
1 Szegedi Csanád > Egész Parlament."

Systemofadawe:"Éljen Hazánk! Végre Magyar Vér is folyik a Parlament rögös érrendszerében. Köszönet a Jobbiknak hogy megmentik országunk és gyermekeink jövőjét. Így érzek reményt és látok értelmet a jövőben.Adjon Isten Szebb Jövőt!"

Jumprockband:"Végre egy beszéd, ami a parlamentbe illik!
Remélem bevarrják a szocikat meg a fideszeseket!! Egyik sem alkalmas országunk vezetésére, ez már kiderült nagyon régen!"

Csigahaver:"A tévén keresztül is érezni lehetett hogy megfagyott a levegő az igazság lesújtó kalapácsától. nagyon kemény volt.
Szebb jövőt!"

1ebihal:"Az elszámoltatás szagától illatos a parlament :)"

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ahogylatjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr431432800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neocitran 2009.10.10. 17:48:54

Caldee szerintem te egy fasiszta vagy

Funci · http://ertemhogymiertnemerti.freeblog.hu/ 2009.10.11. 23:51:31

Örülhetnének hogy még ott vannak nemhogy kimennek.. hogy képzelik mégis? De ez csak 1 dolog.
süti beállítások módosítása