A Hivatalos Citrompótló Blog

Mindennapi okosságok, zagyvaságok, kultúra

Friss topikok

2009.09.20. 12:21 neocitran

Horoszkóp

Ebben a hónapban is jelentkezünk horoszkóp című rovatunkkal, melyben a híres fehérorosz asztrológus, Dimitrij Zehalov segítségével elemzünk ki részletesen egy csillagjegyet. Ebben a hónapban a Szűz jegyben születteken a sor.

Szűz:
A Szűz csillagképet Jeanne d'Arc-ról nevezték el, aki, mint tudjuk, egész életében szűz volt. Ő a szüzek védőszentje, példaképe, és legfőbb pártfogója.

 A Jeanne d'Arc csillagkép az Északi Félgömbön. A NASA felvétele

 

 

 Jeanne d'Arc a kiskőrösi éjszakában. Szinyei Merse Pál festménye.

 

Elemzésünk:
Ön szűz. Ha ön elmúlt 20 éves, ezt ne nagyon hangoztassa. Ha már a 25. életévét is betöltötte, akkor ez egyenesen gáz. Sajnálattal kell közölnünk, hogy Ön egész életére szűz marad, hiszen Zsán Dárk Jeanne d'Arc csillagképe alatt született. Ha ön közösül valakivel, legyen az állat, vagy ember, ön szörnyű kínok között meg fog dögleni. Hiszen, mint tudjuk, a csillagjegyünk örök életünkre szól. Pénzügyei jövedelmezőek lesznek, bár ez nem fogja vigasztalni, mert ön szűz. A munkahelyén is rendben mennek majd a dolgok, egészen addig, amíg ki nem derül, hogy ön szűz. Próbálja ezt titokban tartani. A párkapcsolataiban is problémák fognak fellépni az első intim együttlét után. Ön ekkor vagy szörnyű kínok között megdöglik, vagy végetvet az intim együttlétnek. Zehalov úr ajánlja önnek a pap illetve az apáca szakmát, ezekben egész jó karriert befuthat. Ajánlott irodalom szüzeknek: Jeanne d'Arc tanácsai szüzeknek (1422), Bazmeg, szűz lettem (2006)

Közreműködtek: Dimitrij Zehalov, neocitran, Gurcsok József, Horn Gábor, és Szaródi Imre, a magyar Jeanne d'Arc szövetség elnöke.

 

 

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ahogylatjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr201394344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

makatoskaki 2009.09.20. 16:49:00

A kurva életbe, én szűz vagyok, de már volt intim együttlétem. Ebben az esetben mit kell tennem? Kérlek segíts, neo!

neocitran 2009.09.20. 17:00:00

Nos, azt hiszem az én tudásom ehhez kevés, de Gyurcsok József valószínűleg tud gyógyírt a problémádra. Nézd türelmesen a Budapest Tv műsorát, vagy keresd fel a mestert saját honlapján: www.freeweb.hu/jgyurcsok/index.htm
süti beállítások módosítása