A Hivatalos Citrompótló Blog

Mindennapi okosságok, zagyvaságok, kultúra

Friss topikok

2009.10.03. 00:23 neocitran

Megennéd a petesejted?

Ha egy tyúknak hetykén odadobsz egy darab kis rántottát, akkor ellentmondást nem tűrően befalja azt. Te megennéd a saját petesejtedet? Ez a kérdés elsősorban lányoknak szól, de egyes esetekben a fiúk is meggondolhatják. Számít-e az, hogy abból a zsírban megsütött kis csopfatag izéből akár gyereked is születhetett volna? Sőt, hogy félig a gyereked is volt? Számít-e, hogyha fogyasztás előtt jól kikloffolod a petesejtedet?
Hímivarsejtet fogyasztani nem újdonság, sőt, egyeseknek mindennapos dolog. Legtöbb esetben ezt nők teszik. Tehát férfiak nem. Ebből adódik, hogy a nők se ennének valószínűleg petesejtet, ámbátor a tyúk mégis megeszi a tojását.
Ezt bizonyítja az a híres eset is, amikor 1962-ben egy nagy szabású kísérlet keretében egy japán egyetem professzorai 2,5 millió petesejtből készítettek 3 fogásos vacsorát. A különös ételt egy nemzetközi konferencián szolgálták fel. Megdöbbenve tapasztalták, hogy a női vendégek hozzá sem nyúltak a vacsorához, sőt, sokan sírva kirohantak a teremből. Míg a férfi vendégek boldogan falatoztak a nem mindennapi fogásból. Ebből is látszik, hogy bár a tyúk egy nagyon hülye állat, és az orális szex sem mindenhol elfogadott(pedig többezer éves múltra nyúlik vissza), azért még van bennünk annyi emberség, hogy nem esszük meg gyermekünk fél embrióját.
Egyetlen esetet említ meg a történelem, amikor egy asszony a saját petesejtjét ette meg véletlenül a párolt brokkoli helyett. Az orvostudomány azóta sem tudja, miféle gusztustalan, undorító, és sokkoló dolgok játszódhattak le a szerencsétlen nőben, de annyi biztos, hogy így született meg Horn Gyula.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ahogylatjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr101424165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása