A Hivatalos Citrompótló Blog

Mindennapi okosságok, zagyvaságok, kultúra

Friss topikok

2009.07.11. 14:22 Caldee

Nyüszítő kutyák öngóljai

Mindannyian emlékszünk még az szdsz nevetségesen szánalmas plakátjaira az EP választások előtt, hatalmas öngól volt, ki lesz a harmadik erő, ma már nem kérdés…az mszp lesz a harmadik erő, az szdsz pedig ott lesz, ahol eddig is lennie kellett volna, sehol. Személyesen ismerek olyan srácot, aki nem szándékozott senkire leadni voksát, az szdsz plakátja viszont hatással volt rá és elment szavazni, mondanom sem kell, nem Kóka Janiékra…

Egy héttel ezelőtt, július 4-én, szombaton a Magyar Gárda tüntetését hős sündőrök oszlatták fel, hiszen igen nagy bátorság kell ahhoz, hogy állig felfegyverkezve ütlegeljünk ártalmatlanul üldögélő embereket és könnygázt fújjunk 10 centiről a szemükbe, kemény gyerekek voltak, mifelénk az ilyet csicskáknak hívják, arrafelé kitüntetés jár nekik. Személyesen ismerek olyan srácot, aki a szombati eset után a Jobbikra fog szavazni, pedig eddig bizonytalan volt, nem ő az egyedüli, újabb öngól Ildi néni és társai, és még itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem Lendvai Ildikónak, hogy megnevettetett az EP választások estéjén, egy sarokba szorított vörös kutya utolsó nyüszítése volt az, mikor a Jobbik előretörését elemezte. Szombaton még valaki nagyot bukott, mégpedig Orbán szájkaratekirály Viktor, újra százak, ezrek jöttek rá, hogy nem csak egy langyos, töketlen "ellenzékre" lehet szavazni, akik 7 éve ígérgetik, már csak párat kell aludni és elkergetjük a kormányt. Már tényleg nem kell sokat aludni Viki, csak nehogy lehulljon a lepel, hogy ki képviseli valójában a nemzet érdekeit. Érzem már a szelét, nemsokára mindenki megkapja azt, ami neki jár és akik eddig megalázott, leköpött, lesajnált emberek voltak saját hazájukban, megrázzák magukat és újra büszkén, emelt fővel járhatnak az országban.

Én hiszek benne, másképp nem is menne…

"Ébred az ősi nép, szavak helyett tettek, mert magyarok voltak, vannak és lesznek..."

 

 

 

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://ahogylatjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr531240374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dAvE 2009.07.26. 23:09:11

Én csak annyit mondanék, konstatálva az eredményt: van még remény! :)

neocitran 2009.07.27. 17:21:54

Lesz itt még szebb világ. Ez mindannyiunkon múlik
süti beállítások módosítása