A Hivatalos Citrompótló Blog

Mindennapi okosságok, zagyvaságok, kultúra

Friss topikok

2009.04.08. 19:46 Caldee

Még több Sanyit az országba!

 

 

A fenti videót a hetekben fedeztem fel, mutogattam is a haveroknak egyik buli alkalmával, milyen gyöngyszemet találtam ismét a jutyubon, de rá kellett jönnöm, hogy le vagyok maradva, hiszen már mindannyian ismerték. Azért hozzátették vigasztalásomul, hogy amúgy tényleg fasza felvétel. Ha az ember először végignézi, azt mondhatja semmi extra, egy átlagos adás a Balázs show-ból, színvonal, kultúra, hagyjuk már. Valójában ebben a videóban sokkal több van, üzenete, jelentése van a mai magyar társadalomra, mindennapokra levetítve. A történet főszereplője, a kopasz, szakálas Sanyi a "magyar álmot" valósítja meg. Sanyi meg akar hódítani egy lányt, megjelenik előtte, kultúráltan, moderáltan beszél, virággal kedveskedik neki. A bökkenő, hogy a lánynak van barátja, aki a fal elhúzása után elkezd pattogni hősünk előtt, lebuzizza, szapulja, normális emberhez nem méltóan viselkedik, nem mellesleg a srác mokka. Főszereplőnk végig rezzenéstelen arccal követi az eseményeket, majd az eleinte inkább visszahúzódóbbnak, romantikusabbnak hitt Sanyi feláll és olyan jobbhoroggal kínálja meg a kisebbségi tagot, hogy hirtelenjében még én is az arcomhoz kapok, helyén van-e. Csak a biztonságinak köszönheti a sukár legény, hogy megússza ennyivel. Miután tízszer végignéztem a videót, szemezgetek egy kicsit a kommentek között:
"bummm a kopasz milyet bevágott a cigánynak^^ szép volt ne pofázzon meg b*zizzon ott "
"Nem volt rossz ütés! :)
Egész jó gyerek ez a Sanyi!
Mondjuk az igazi az lett volna, ha a cigányforma kifekszik mint a béka! :)) "
"Respect Sanyi! Lehetett volna erősebben is megküldeni de fain voltál:) "
"sanyi a király :D:D Lol!! a büdös cigója, most szívószállal eszi a lecsauut ! :D "
 
Csak, hogy néhányat emíltsek az enyhébbek közül. Álljon előttünk pédaként videónk főszereplője. Még több Sanyit az országba!
 
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ahogylatjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr281054482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása