A Hivatalos Citrompótló Blog

Mindennapi okosságok, zagyvaságok, kultúra

Friss topikok

2009.03.09. 12:09 Caldee

Boldog nőnapot

 „Ha flörtölnek a telepről a picsák biztos prédára várnak
Csipás ezek mind kivert kutyák csak
Nem vágod le mert két lábra állnak”

                     
“A becsület lassan csak egy bejegyzés a szótárból,
 Hogy lett ennyi ribanc, Istenem egyetlen bordából”
 
“Én még érzem. Én még emlékszem arra,
mikor nem minden nő volt a szemünkben szajha.”
 
Persze kivételek mindig akadnak, tisztelet is nekik, de mint tudjuk ők is csak a szabályt erősítik. De a sokat látott és hallott férfi csak annyit mond, igen, a mai lányok többsége ilyen. Persze van egy haverom, akinek a szomszédjának az ismerőse majdnem ismert egy olyan csajt, aki soha nem csalta volna meg a barátját. Urban legend. Nem hibáztatom a gyengébbik nem képviselőit és nem is akarom őket betámadni, mindez csak a puszta realitás a mocskos 21. században, tartani kell a tempót, az erős átlép rajtad, a gyenge elesik, meghal. A nők többségét ez a világ, ez a társadalom tette ilyenné, és igen, mi férfiak is. Mocsok macsók meséi. Huh, a kezdeti hím soviniszta írásom kezd átcsapni egy rossz buzi feminista irányába. Meg amúgy is a nőnap komcsi ünnep, mi meg ugye focihuligán csőcselék vagyunk, tehát nem pacsizunk ezzel az nappal.
 
Egy szónak is száz a vége; boldog nőnapot anyámnak, a nővéremnek, nagyanyáimnak és a kutyámnak de senki másnak.
 
Máté, te egy ünneprontó geci vagy.
 
Ui.: Hogy a picsába létezik, hogy az Örsvezér terétől a Deák térig potom 5-ször vagyok szerelmes első látásra a metrón? „És igen is nálunk vannak a világ legszebb női, Magyarország… én leiszom magam.”
 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ahogylatjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr27991111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása