A Hivatalos Citrompótló Blog

Mindennapi okosságok, zagyvaságok, kultúra

Friss topikok

2008.06.21. 23:22 Caldee

Elkerültük a harmadik Világháborút!

Épp ésszel fel sem foghatjátok mit is jelent a sokak által favorizált hollandok ma esti veresége az elvtársaktól.Nem csak a futball, hanem az emberiség szempontjából is jelentős történelmi nap lesz június 21., ugyanis ha a ruszkik kizúgtak volna, kitör a harmadik világháború...legalábbis Ádám szerint.

Történt, hogy a péntek esti buliban-a szokásos 1-2 bambi és kubu után-elemeztük az Európa bajnokság résztvevőit és mérkőzéseit Ádámmal, szóba került a szombati holland-orosz meccs, amelyen a legtöbb ember a realitásnak megfelelően a hollandokat várta továbbjutónak.Kisebb meglepetésemre viszont Ádám biztos volt az orosz sikerben ellenkező esetben szerinte elkerülhetetlen az újabb Világháború.Kérdésemre, hogy miért is(?) a válasz egyszerű volt:"Putyinéknak ez elég ok, hogy az USA-ra irányítsák rakétáikat..." Itt kicsit még zavarosabb lett számomra a kép (nem beszélve,hogy már a kubu is éreztette hatását) hogyan jön az USA az Európa bajnoksághoz...de kedves ismerősöm szerint ez mellékes és akkor is elég ok régi proletár elnyomóinknak barátainknak.Mindezek alapján a fapapucsos tulipánszedők szimpatizánsainak üzenem, kicsit mérlegeljék a dolgokat és fel a fejjel!

2 komment

Címkék: világháború eb, putyin,


A bejegyzés trackback címe:

https://ahogylatjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr2969413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dAvE 2008.06.22. 11:25:43

huhh megmenekültünk... :D Ehhez képest a kubai rakétaválság kismiska. :D Ja és hozzáteszem tud vmit ez az Ádám... :D

Ismeretlen_97023 2008.06.22. 17:28:09

Viccelődünk,viccelődünk...pedig tegnap még egy hajszálon múlott a szaros kis életünk :D
süti beállítások módosítása