A Hivatalos Citrompótló Blog

Mindennapi okosságok, zagyvaságok, kultúra

Friss topikok

2009.01.06. 12:45 neocitran

A terroristák és a kiválasztott nép

Képzeljük el, hogy már sok sok esztendő óta éldegélünk népünkkel a hazánkban, háborúk pusztítanak földünkön, aztán végül 1947-ben csak elismerik az országunkat. Eddig nem is olyan szörnyű, igaz? Nos, nézzünk utána a történelemkönyvben egy-két dátumnak:

"1948-ban kitör az arab-izraeli háború, palesztin exodus, 711 000 lakos kényszerül elhegyni lakóhelyét, a lakosság 80%-a."

"1967-ben Izrael a hatnapos háborúban megszállja a Gázai övezetet, a Ciszjordániát és Kelet-Jeruzsálemet"

Ezután képzeljük el, hogy a világ terroristának tart minket, mert küzdünk elveszett hazánkért, az ellenségünknek, aki beköltözöt házunkba, megölte fiainkat, erőszakkal elvette feleségünket, nos őket pedig támogatja, bíztatja, fegyveresen is, ha kell. Ők a kiválasztott nép, Isten népe, övék ez a föld évezredek óta. Valóban?

A zsidó nép a Kánaán földjére hivatkozva foglalta el Palesztinát, ők azt Istentől kapták. Igen ám, de ők vétkeztek az Uruk ellen, és kitaszítottak onnan. Elhagyták az Istent, megfeszítették a fiát, és most bűnbánat helyett nem hisznek benne. Övék ez a föld? Valóban?

Övék Amerika, Európa, meg még ki tudja hány kontinens, és ha szavat emelsz rájuk, mert rájössz az igazságtalanságra, akkor antiszemita, fasiszta, rasszista, náci vagy, szélsőjobboldali féreg! És el is pusztítanak, ellehetetlenítenek, kitörölnek a társadalomból. Valami nincs rendben a világban. Olyan hatalmi érdekek játékszerei vagyunk, amit el sem tudunk képzelni. És itt most nem zsidózni akarok, itt egy vezető csoportra gondolok, akik az egész világot uralni akarják, és fogják is, hogyha a palesztinok továbbra is terroristák maradnak.

Én csak azt kérem tőled, aki ezt olvasod, hogy gondolkozz el egy kicsit, hogy hol is az igazság, és mit látsz a tévében. Nem akarlak meggyőzni semmiről, csak azt szeretném, hogy gondold át, hogy mi is megy a világban manapság. 

2 komment

Címkék: palesztina izrael, gáza,


A bejegyzés trackback címe:

https://ahogylatjuk.blog.hu/api/trackback/id/tr98969440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Caldee · http://karfiolleves.freeblog.hu 2009.01.06. 18:04:39

Én átgondoltam és arra jutottam, hogy... te egy rasszista, antiszemita, neonáci mocsok focihuligán vagy!

Gaben 2009.02.15. 17:08:34

"Boooomben, boooomben, boooomben auf ISRAEL...Shalom"
süti beállítások módosítása